Acabem la temporada 2023

En aquestes línies intentarem fer un resum de què ha estat aquest any tant tècnicament com el vessant més social.

Repetir experiència al capdavant de la colla era tot un repte. Veníem d’un any complicat on havíem aconseguit recuperar els sets i dels quals dos eren de la gamma alta de set. L’objectiu principal d’aquest any, doncs era superar-nos.

Pel que fa a la junta directiva, fa un any que tota aquesta aventura començava amb una proposició per poder liderar de nou la Colla, la nostra Colla. Teníem el temps per dedicar-hi i treballar per aquesta colla que tant estimem. Tot plegat va ser un dia en una actuació a Barcelona, que mentre dinàvem començarem a dibuixar la nova directiva. El mateix dia contactàrem amb l’Alcu com a Cap de Colla, en aquells moments ja estava tota la junta tècnica bastant confeccionada i amb il·lusió per poder treballar plegats.

Pel que fa a vosaltres, Colla, vam agafar el mandat en un moment complicat, moltes coses havien canviat i ens tocava treballar de valent i garantir un futur prometedor. L’objectiu de la tècnica ja des del darrer any, era donar l’oportunitat a tothom, sense tenir una posició fixa i, sobretot, consolidar els castells bàsics de set.

Acabem el final de temporada amb un bon regust recuperant la gamma alta dels castells de set com és el 4d7 amb agulla, tant a casa com fora, el 5d7 ha estat un reconeixement a la formació i rotació i amb moltes estrenes tant de pinyes com a tronc i el pom de dalt. Però no ens podem oblidar del 7d7, després de quatre anys ens mereixíem descarregar-lo a la plaça de l’Ajuntament. Tot això, és gràcies a la constància i esforç de la Colla.

Això ha estat gràcies a la feina conjunta de tècnica i directiva. S’ha fet una tasca molt dura per arrossegar a gent a assaig i les actuacions.

Des de l’equip de comunicació que ha estat al peu de canó, l’equip social sempre dinamitzant els postassajos, les activitats extres… No ens oblidem de contractacions sempre buscant les millors actuacions per poder portar bons castells. L’equip de local i logística preparat per les necessitats de tothom i perquè el lloc d’assaig estigui sempre impecable. Secretaria, un càrrec poc valorat, però amb molta feina darrere. Per acabar, però no menys important, l’equip de mainada que fa activitats dinàmiques per fer cohesió i agafar confiança.

Agraïments també a l’equip tècnic que hi ha al darrere format per l’equip de pinyes, de troncs, de mainada i la Carla Domínguez com a sotscap de colla. Cal destacar i reconèixer la feina que han dut a terme durant la temporada.

Assegurant sempre una posició a cadascú des de la pinya fins al pom de dalt. Pinyes fermes, troncs variats, estrenes constants i, sobretot, un pom de dalt segur i preparat.

Ara és moment de donar les gràcies i agrair a cada membre de la Colla des del més menut al més gran, sense vosaltres tot això no hauria estat possible.

Ja sabeu Colla, no ens conformem amb el que hem fet, en volem més!! La temporada que ve més i millor!!

Felicitats, Colla! Ens veiem a assaig!

Som-hi Figueres!!

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top